10

Komentari (10)

VR6_LION
3000 prvaka gleda u sred Mostara
komentator1
Pa zrinjski ni nema navijace. To su ujke koji mrze druge i dolaze na stadion u krdu kako bi izkazali tu mrznju prema vecima od sebe. Napune tribinu samo kada im gostuju Sarajevo Velez i Zeljo. Dodju pokazati koliko su zaostali.
plemic
na ss.ba nema većeg mrzitelja od tebe,
Brazuka
Ugaseni ultrasi
velez mo
Ma ima tu vise faktora,najgori je ako igraci miniraju trenera,daba da je Murinjo.Imali ste i sa njim igru, sad do cega je saznacete vrlo brzo,sigurno vec u Subotu!
Chesa
Nisam skonto šta je nezampaćeno u zadnjih 20 g… da navijači ne kasne i da ne izlaze ranije sa stadina … jeli ti to to? a UPM…
E.Car
Da navijači oba kluba dijele tribinu bez fizičke prepreke valjda. Na Koševu je Zapad uvijek bio takav kad igraju Sarajevo i Željo dok se nisu umiješali Dino i kompanija i uništili derbi!!!
plemic
molimo velež da nam da svoj kafez da u njega zatvorimo renduluća i njegovo stado ovaca.
Amcho1
Jesi dvoličan, sad ti ne valja. Kad je u Europi na guzove prolazio dizao si ga u nebesa.
Starigrad01
Pa di si plemić, poskoče stari.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.