Posušje uputilo zahvalu navijačima: Pokazali ste da živite za ovaj klub

Objava na Facebooku

Posušje uputilo zahvalu navijačima: Pokazali ste da živite za ovaj klub

Eldar Ganibegović

HŠK Posušje jedini je klub koji u jesenjem dijelu m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine nije kažnjavan od strane N/FSBiH.

Povodom toga, hercegovački klub se oglasio na Facebooku i zahvalio svojim navijačima.

"Upravni i nadzorni odbor na čelu s predsjednikom se ovim putem želi zahvaliti neumornim navijačima HŠK Posušje . Naš nogometni klub je jedini klub u BiH koji u jesenskom dijelu sezone nije kažnjen od strane NS BIH. Još ste jednom pokazali koliko živite za ovaj klub.

Veliko vam hvala!", napisano je u objavi. 

[JEDINI KLUB BEZ KAZNE!] ❤️🔵⚪️ Upravni i nadzorni odbor na čelu s predsjednikom se ovim putem želi zahvaliti neumornim...

Posted by HŠK Posušje on Thursday, December 16, 2021

Nedavno su navijači ovog bh. kluba dobili još jednu jako lijepu vijest.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, stadion Mokri Dolac dobit će reflektorsku rasvjetu. Prva faza radova kreće na proljeće, a odnosi se na iskop i izlijevanje stopa za stupove.

Podsjetimo, Posušje je jesenji dio sezone završilo na 10. poziciji sa 16 osvojenih bodova i na proljeće ih očekuje borba za ostanak u elitnom razredu bh. fudbala.

Top Komentari

ghast0
Svaka cast za posjetu, bolje nego "veci" klubovi u BiH
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti