HŠK Posušje ozvaničio još jedan transfer: Potpisao bivši omladinac Zrinjskog

Ugovor do kraja sezone

HŠK Posušje ozvaničio još jedan transfer: Potpisao bivši omladinac Zrinjskog

H. Zilić

HŠK Posušje vratio se u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Tim iz Hercegovine krenuo je i u sklapanje igračkog kadra za novu sezonu, a nakon transfera Luke Lučića i Zvonimira Vukoje, danas su ozvaničili još jedan transfer.

Dres Posušaka u novoj sezoni nosit će mladi Riad Šuta.

"HŠK Posušje s velikim zadovoljstvom potvrđuje angažman devetnaestogodišnjeg braniča Riada Šute. Šuta je prošao školu nogometa HŠK Zrinjski Mostar, a u Mostar je stigao iz rodne Čapljine. U juniorskoj Premijer ligi Šuta je prošle sezone odigrao 25 utakmica i postigao 3 pogotka. HŠK Posušje i Riad Šuta suradnju su dogovorili do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dobrodošao Riade", stoji u saopštenju tima sa Mokrog doca.

[RIAD ŠUTA NOVI JE IGRAČ HŠK POSUŠJE] 🔵⚪️💪🏻 HŠK Posušje s velikim zadovoljstvom potvrđuje angažman devetnaestogodišnjeg...

Posted by HŠK Posušje on Tuesday, June 22, 2021

Top Komentari

Realist
E moj Šuta umjsto da se sad boris za poziciju u Zrinjskom ti otiso se borit za poziciju u Posušje
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi