12

Komentari (12)

damir83
Jako loše zalaganje Sarajeva, nije mi jasno nikako..
mehamda
Bravo za dizdarevica bravo za cmiljanica
brutal_bandal
Hvala ti Bože
Shaba
Majstorski odradjeno, s Bagaricem, Bodulom, Cmiljanicem i Dizdarevicem druga ekipa. Naravno pojacanje je i neigranje Velkoskog i Oremusa, njih dvojica su za zadnjih 15 minuta. Posle prosle dvije gdje smo bili odsjeceni u napadu, konacno izgledamo ko ekipa.
1946
Haha budi realan bodul je kloc, spor, isti handzic.Zivi bili pa vidjeli
Shaba
Vidi realno na prvu mi izgleda bolji al vidjecemo. Nemora bit brz, nek se zna zagraditi, zabit gol il podvalit bicu zadovoljan. Handzi je problem bio realizacija, lik svako 10 sansu da gol. Opet vidjecemo na kraju sezone ucinak, za sad svi sudimo subjektivno a na kraju sezone bice dovoljno materijala za objektivno.
nedoni46
Jel se ti zezas kad kazes da je pojacanje kad Oremus ne igra ilii??
Brazuka
U Posušju samo hrvati kao siroki. Želim vam da što prije ispadnete jer to nema veze sa fudbalom.
rabodimis
Ne znam da su nekom nesto lose uradili.. FK Sarajevo je bruku vremena provelo kroz pripreme u Posusju, nikad nisam cuo da im je neko neke probleme pravio.. Nako kazem.. Al hajmo ih popljuvat, nekako je ljepse i interesantnije.. ;)
che_guevara1
Samo ću napisati Alen Mesanović i Mirza Mešić . A ti ostani zatucani retard !
Manager
O majko draga ko sve ima pristup internetu..
jassony
Bravo majstore
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.