Jagodić sklonio osam igrača koji su počeli u debaklu protiv Borca: Uveliko drugačija Sloga u Posušju

Meč počinje u 19:30

Jagodić sklonio osam igrača koji su počeli u debaklu protiv Borca: Uveliko drugačija Sloga u Posušju

Eldar Ganibegović

U terminu od 19:30 na Mokrom Docu počinje susret Posušja i Sloge Meridian u okviru 6. kola Premijer lige Bosne i Hercegoivne. Tim iz Doboja je posebno zanimljiv, odnosno njegov početni sastav.

Prije sedam dana Sloga Meridian je u 5. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine deklasirana s 5:0 od Borca u utakmici u kojoj je Vlado Jagodić na teren poslao izmiksan tim koji nije mogao pružiti previše otpora Borcu.

"Ne želim da tjeram moje povrijeđene, polupovrijeđene, rovite igrače u ovakav okršaj", između ostalog je nakon te utakmice rekao trener Dobojlija, Vlado Jagodić.

Očito, na sreću ekipe iz Doboja, nisu više povrijeđeni, polupovrijeđeni i roviti, s obzirom na to da večeras u Posušju startuje osam novih igrača u odnosu na meč u Banjoj Luci.

Naime, samo Milanović, Milojević i Popara koji su igrali u prvoj postavi protiv Borca, nalaze se i večeras u startnih 11. Uzgred, Milanović je igrao 45 minuta, Popara 75, dok je Milojević jedini odigrao svih 90.

Oglasi

Dakle, za razliku od te utakmice, večeras u početnih 11 Sloge nema golmana Trake, zatim Baranova, Bosnića, Dadića, Handžića, Omića, Perkovića i Tahrića.

FK Sloga Meridian: Šćekić, Dujaković, Grabez, Karač, Milanović (K), Milojević, Nikolić, Popara, Redžić, Šipovac, Vidić.

S druge strane, Posušje bez prevelikih iznenađenja u startnoj postavi i na Mokrom Docu nas sigurno očekuje zanimljiv duel.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

HŠK Posušje: Kolić, Babić, Begić D. (K), Boban, Joao Erick, Kamenar, Lučić, Mandić, Marić, Vrgoč. 

Podsjetimo, večeras ćemo od 20:45 pratiti još jedan duel šestog kola. GOŠK će u Gabeli pod upaljenim reflektorima ugostiti Sarajevo. 

Top Komentari

foux87
Ma ja ba, samo koje je to bilo štimanje Borcu
4 0
PRESEDAN
Ozdravili naglo svi,Jado Vlagodić nova Baba Vanga!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije