12

Komentari (12)

zgembo.popuslic
Sto se tice ovih ofsajda vidi se da je igrac u ofsajdu al nekih 5-10cm i s obzirom da utrcava u prostor jako tesko za pomocnog sudiju da procijeni jel bio il nije. Jedina pomoc u ovim situacijama je var al i tu se vijeca po par minuta dal je bio ofsajd a pomocni sudija ima par sekundi da donese odluku. Nije da branim sudiju al nekad treba i njih razumit
crnoicrveno
Pocela je koalicija SNSD I HDZ
Kladionicar_iz_mira
Ima li gdje koje slovo o tome kako je Musa zaklao Sarajevo sinoc u Zenici protiv Borca ili Peljto Zeljeznicara na Grbavici protov Zrinjskog??
BeastSaaa
Kada se slegne nazalost nije bila ruka na Grbavici sve ostalo je bilo ok osim sto su se promasili cisti ziceri. U Zenici ocekivano ali das gol i onda nek se bruka.
amiriamir
U Zenici Musa sudio ko 98 u gostima kad igras,djonerski al pravo.Nisi smio pogledati igraca Borca odmah faul.Jedino se brani na blok suta,svaki dodir faul za Borac,SVAKI!!!!
kenonitos
Ovde od kuk i ruku penal i crveni ,na Grbavici od kuk i ruku igraj dalje ,pa ko je ovde lud pitanje je veliko?????????????????????????????????
Profesor1
Na Grbavici uopste nije bilo igranja rukom. Ima kamera sa juzne tribine pa pogledaj. Dosta mitomanije.
Gari Garinča
UZP sudac sudio za svoje
Arma
Uvesti var bgm, **** ovo na svakoj utakmici greske..
SarajFK
Je li to Vico-gico u posusju nasao bolje sise od azmirovih?
pjanke.sa
Nemoj tako govoriti o svom tvorcu. On te je stvorio.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.