Press konferencija nakon meča u Posušju

Klafurić: Posušje je jedna od najboljih ekipa u našoj ligi

12

Komentari (12)

user1684265579
Ovakav pristup igri je za NOVCANE KAZNE OD TRENERA PA NADALJE. Ti si pustio Brazilca. I dva posudio stopera i doveo igraca bez papira.Katastrofa
Rodjeni1985
Losi smo mi moj Klafa…
Ecosport
Yebi se Klafe za tu izjavu. Posušje nije loše, to se ne može poreći, ali nije ni jedna od najboljih ekipa nego je Velež zadnjih par tekmi loš, o tome se radi. Odigrali dobro sa Shaktarom, pa misle da će prepishat našu ligu. Hoćeš racqu.
south
Bgm velez los danas posusije iznenadjenje prvenstva kao i sloga
Zlatni71x
Još dugo ćemo se sjećati Sude Hasića, Fedje Dudića, Slaviše Bogdanovića, Dine Hasanovića, Samira Radovca, Harisa Ovčine i ostalih iz one generacije koja je Velež vratila u vrh BH fudbala. Sadašnji Velež od uprave preko trenera do igrača nije ni blijeda sjena onog Veleža.
Alenizmostara
Ova politika sadašnje uprave je pogubna za klub. Uostalom, cega se god Kevelj prihvatiti to strada u kratkom roku. Klafuric uporno forsira pojedince koji ili nisu dovoljno kvalitetni ili dobro istrošeni i to je najvećem laiku jasno. Doveli su Suljića koji nema ni jednu jedinu referencu da igra ,umjesto recimo Pece, da ne pričamo o posudbama itd. Na klupi nikad više "stručnog" staba a manje rezultata. Treći smo samo zato što Sarajevo nije u formi ali i to jos neće dugo potrajati, nazalost.
velez mo
Nemas ti pojma Klafuricu odlazi i ti i Suljic i Zvonic,na kraju cemo zavsiti 7,8 haj razgulite
Rodjeni1985
Nemoj jarane odmah! Dobili Zri Zelju i Sa pa remi Borac Sirok Igman… mislim jbg sad odmah odlazi ne valja tamo vamo, neka smo izgubili, da malo spustimo gard…treba biti mentalno jaki pa uzet tri boda na strani! Cestitke Posusju danas bolji i to je to, idemo dalje ako Sar izgubi opet smo treci, daj malo optimisma!
Drakula
Cuj ovog hahahahahaha izgubis i moras se iscupat sa tim da je jedna od najbolji ekipa prejake izjave treneri u nasoj ligi imaju hahahahahaha
plemic
i ti počeo šupljake bacati ...
Noname992
Ne podcjenjujem Posušje njihov trener radi odličan posao, ali da Halilovića staviš u početni sastav nisi mi jasan
Alenizmostara
Još kad uvede Džafića ? plač
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.