Karačić nije krio oduševljenje nakon trijumfa protiv Željezničara: "Radovao sam se ovom susretu"
FOTO: A. Čaušević

Velika tri boda za Posušje

Karačić nije krio oduševljenje nakon trijumfa protiv Željezničara: "Radovao sam se ovom susretu"

Haris Zilić

Posušje je u posljednjoj utakmici 24. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine savladalo ekipu Željezničara sa 3:2.

Nakon meča odušvljenje nije krio ni novi strateg tima sa Mokrog Doca Toni Karačić koji je također dao komentar na pomenutu utakmicu.

"Želim se zahvaliti igračima, jako su bitna ova tri boda. Iskreno, radovao sam se ovom susretu. Utakmica je bila gledljiva, pet golova smo vidjeli. Volio bih da imamo kvalitentiju kontrolu, ali hajde kad pobijediš imaš utkamicu za analizu", rekao je Karačić i nastavio:

"Otvaranje nam je bilo dobro. Imali smo u prvom poluvrmeenu tri čiste situacije. U nastavku smo postigli tri pogtoka i mislim da smo zaslužili ovaj trijumf. Treba još raditi. Sada nas očekuje utakmica u Širokom, to će biti malo čudna utkamica za mene."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti