U Posušju ludnica za 20 minuta - Gol, direktan crveni i neiskorišten penal

Važan meč za oba tima

U Posušju ludnica za 20 minuta - Gol, direktan crveni i neiskorišten penal

Edmir Škorić

U toku je susret 27. kola Wwin lige Bosne i Hercegovine, a puno uzbuđenja viđeno je za nepunih 20 minuta.

Počelo je dobro po domaće fudbalere, pošto je Rozić već u 14. minuti donio Posušju prednost, no nedugo nakon toga penal za goste.

Lučić je skrivio penal i dobio direktan crveni karton, ali je Galić pročitao Krpića i zaustavio njegov udarac sa 11 metara, tako da se sasvim sigurno očekuje puno uzbuđenja do samog kraja.

Željezničar ima igrača više i pokušat će to iskoristiti kako bi došao do vrijednih bodova u borbi za opstanak, dok Posušaci žele također do bodova kako bi se uključili u borbu za Evropu.

Za Posušje nastupaju: Galić, Vrgoč, Rozić, Kamenar, Stapić, Joao Erick, Marić, Hanuljak, Pavković, Lučić, Boban.

Željezničar igra u sastavu: Muftić, Radinović, Cavnić, Krpić, Mekić, Štilić, Karić, Galić, Boljević, Amoah, Selimović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovo je druga utakmica 27. kola, pošto je prethodno GOŠK ostvario vrijednu pobjedu nad ekipom FK Tuzla City, a kasnije se još sastaju Velež i Zvijezda 09.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Manager
Ne daje se karton ako je vec penal, osim ako je grublji preksaj u pitanju. Ni zuti za ovo nije trebao dati, dovoljan je penal samo. Ali ocigledno je sta je ovdje u pitanju. Najveca lakrdija od sudjenja ove sezone a ima jos do kraja utakmice..
5 0
hzsg
Kladionice.....!!!! Na pocetku meca na zeljkana kota 1.45, a na Posušje 5.20. Tabela kaže da bi trebalo biti suprutno, ZNAČI NEŠTO SE MULJA OKO UTAKMICE, NAJJEDNOSTAVNIJE REČENO. Pametni ZNA O CEMU SE RADI....!!! Penal i crveni idu tome u prilog.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi