3

Komentari (3)

Edoss
Smijesna liga, igraci Zrinjskog se sklanjali da Posusje da gol !
kurjak
Kako kulturno Zrinjski podijeli bodove sa Posušjem.Nema sva tri boda radi prestiža ali i bod je veliki.Svaka čast.Nije ko naš sugrađanin, što pokušava da ga Tuzla zavoli, zabiše četiri gola,navalili bili ko mutavi, a ni za šta im ne treba.Al neka,ko se zadnji smije najslađe se smije.
lalinjo
Jedna odlična utakmica po lijepom vremenu,mislim da su gledatelji imali što vidjeti i uživati. Mislim da bi igrači Zrinjskog koji igraju manje i ulaze iz drugog plana trebali pokazati više,ali je razumljivo pošto je prvenstvo pri kraju,čestitke Posušju na osvojenom velikom bodu i ostanku u PL.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.