Potop Hrvatske u Španiji

U toku je meč

Potop Hrvatske u Španiji

Hrvatska nogometna reprezentacija doživjela je pravi brodolom na gostovanju kod Španije.

Vatreni su na premijeri u Ligi nacija protiv Španije nastupili u nešto izmijenjenom sastavu, a prvih 45 minuta donijelo je potop za izabranike Zlatka Dalića.

Nakon prvih 45 minuta Španci vode rezultatom 3:0, a sva tri pogotka su postigli u razmaku od deset minuta. Dva su bila djelo Saula i Asensija, dok je za treći krivac hrvatstki golman Kalinić.

Pogledajte...

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Top Komentari

Adde
Daliću, Rakitiću, Modriću...nema veze. Pozovite Thompsona opet u autobus i biće lakše prebroditi poraz u povratku... Lako je bilo do finala onom stranom...Danska, Rusija, Engleska...Čim malo jači protivnik...Francuska, Španija = potop.
15 4
DarkLord
Viceprvaci kad će drugi set ?
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi