Potpuni haos u timu Sampdorije zbog koronavirusa
Foto - EPA

Ukupno pet fudbalera zaraženi

Potpuni haos u timu Sampdorije zbog koronavirusa

M. Šljivak

Nakon što je jučer potvrđeno da je napadač Sampdorije Manolo Gabbiadini pozitivan na koronavirus, ovaj tim je danas objavio još loših vijesti.

Još četvorica fudbalera ovog tima zaraženi su koronavirusom, a pored njih pozitivan je i klupski ljekar.

"Nakon što je Manolo Gabbiadini bio pozitivan na testu na koronavirus, ista stvar se desila sa još četvoricom fudbalera. Omar Colley, Albin Ekdal, Antonino La Gumina i Morten Thorsby su pozitivni na koronavirus. Također, pozitivan je i doktor Amadeo Baldari. Svi su dobro i nalaze se u svojim domovima u Genovi", saopšteno je iz kluba.

Sampdoria je za sada klub s najviše zaraženih fudbalera. Ukupno ih je pet sa pozitivnim testovima i zaista je prava sreća što je prvenstvo u Italiji zaustavljeno.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iz dana u dan se javljaju novi slučajevi i nema dileme da nas očekuje još pozitivnih testova poznatih fudbalera.

Top Komentari

K79
Jeste dosadni sa ovim naslovima "potpunosti haos" "ogromna panika"Svi sokirani" itd de malo ba propustite
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi