Potreban je neko iskusan i kvalitetan: Sprema se zvučni Begovićev transfer!

Napušta Bournemouth

Potreban je neko iskusan i kvalitetan: Sprema se zvučni Begovićev transfer!

A. Čaušević

Iako je novu sezonu počeo u Bournemouthu teško da će Asmir Begović i ostatak ove takmičarske godine provesti u Championshipu.

Begović se već neko vrijeme spominje sa odlaskom u Tursku, a čini se da je sve spremno za njegov zvučni transfer i to u ekipu Bešiktaša.

Ersin Destanoğlu koji ima 19 godina je trenutno prvi izbor kluba s Bosfora, ali trener Sergen Yalcin želi provjereno i kvalitetno ime među stativama.

Turski mediji izvještavaju da je izbor pao na Begovića, a Yalcin ga navodno želi najviše iz razloga što je odlučan i hrabar prilikom centaršuteva.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Iskusni Trebinjac koji se nedavno vratio i u reprezentaciju BiH je prošle sezone branio u Qarabagu i Milanu. Ugovor s Bournemouthom mu traje do ljeta 2021. godine.

Top Komentari

Ars1946
To beže, neka štrumfovi kmeče, ide Beg u Bešiktaš, a ona smlata Šehić u nake sporove koji su mu vrh karijere...sa ostalom bratijom iz ŽeljA, koja se potuca po turkin bespućima...
4 5
Maatija
Još jedna klupa zagarantovana...
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi