Potres u Bournemouthu! Begović se sukobio s trenerom

Bh. golman napušta engleski klub?

Potres u Bournemouthu! Begović se sukobio s trenerom

Posljednjih dana u Bournemouthu vlada napeta atmosfera. Razlog? Sukob Asmira Begovića s menadžerom kluba Eddiem Howeom. 

Mediji u Engleskoj pišu kako je budućnost našeg golmana u Bournemouthu dovedena u pitanje, i to nakon što se sukobio s menadžerom Eddiem Howeom, čijom je odlukom posljednje tri utakmice u Premier ligi gledao s klupe.

Govorio je Howe kako je Begović njegovu odluku podnio kao pravi profesionalac, štaviše podržavao je Boruca na golu, no daleko od toga da je bh. golmanu svejedno što je preselio na klupu. Navodno je Begović na jednom od posljednjih treninga ušao u raspravu s Howeom, a mediji na Otoku vjeruju kako je ustvari tražio objašnjenje za iznenađujuću odluku.

U međuvremenu izvori iz Bournemoutha negirali su da se dogodio incident, već da je bilo riječ o uobičajenom razgovoru kakve menadžer Howe ima s nezadovoljnim igračem.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Činjenica da je Begović završio na klupi upalila je alarm kod nekolicine klubova u Premiershipu, koji bi ga rado željeli vidjeti u svojim redovima, međutim u Bournemouthu, barem ove zime, o prodaji nisu željeli govoriti.

Podsjetimo, Begović s Bournemouthom ima ugovor do ljeta 2021. godine.

Top Komentari

Red Bull
Zuti odavno vidio da je momak za klupe...
0 1
karlhajncbrazzzo
Ima li negdje neki video snimak kako je Bego odbranio penal?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi