Potrošio sve milione, pa sada traži novac od bivšeg kluba

Podnio tužbu

Potrošio sve milione, pa sada traži novac od bivšeg kluba

Kontroverzni ukrajinski fudbaler Artem Milevsky podnio je tužbu protiv bivšeg kluba Dynamo Kijeva, za koji je nastupao od 2002. do 2013. godine.

Kako prenose strani mediji, Milevsky tvrdi da mu Dynamo duguje 1,4 miliona eura i ovaj slučaj bi mogao završiti na sudu.

Milevsky je u dresu Dynama odigrao više od 200 utakmica i postigao je 80 pogodaka, a nedavno je u centar pažnje dospio zbog interesantne izjave kada je priznao da je 'spiskao' gotovo sav novac koji je zaradio u karijeri.

Artem Milevsky je jedno vrijeme igrao i u susjedstvu, tačnije u Hajduku i Splitu, ali njegova epizoda u Hrvatskoj nije dugo trajala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi