Potukli se predsjednici Juventusa i Lazija!

Već godinama u sukobu

Potukli se predsjednici Juventusa i Lazija!

Endin Čaušević

Novi sastanak predsjednika klubova Serije A održan je jučer, a u centru pažnje bili su Giuseppe Marotta i Claudio Lotito koji su se potukli.

Vijest koja je šokirala italijansku javnost nekako je uspjela da "procuri" iako su sudionici ovog sastanka učini sve da se to zataška. Sukob Marotte i Lotita traje već godinama, a poznato je da je predsjednik Lazija znao često vrijeđati predsjednika Juventusa.

Sastanak je održan oko TV prava za Seriju A, ali birao se i novi predjsednik udruženja Lege Calcio nakon čega je nastao haos. Lotito je rekao da je on jedini koji može da bude glavni i da se ostali ne pitaju ništa nakon čega je Marotta reagovao.

Sve je počelo verbalnim okršajem predsjednika Juventusa i Lazija, a onda je Marotta želio fizički da se obračuna. Navodno, došlo je do razmjene nekoliko udaraca, a zatim su ostali uspjeli da ih razdvoje. No, novi skandal u italijanskom fudbalu se nije mogao zataškati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi