Lazio rutinski do pobjede protiv Udinesea

Slavili u zaostaloj utakmici

Lazio rutinski do pobjede protiv Udinesea

E. Čaušević

Fudbaleri Lazija večeras su na domaćem terenu savladali Udinese (2:0) u zaostaloj utakmici 12. kola italijanske Serije A.

Rimski klub je pred domaćim navijačima bez većih problema stigao do nova tri boda. Lazio je do prednosti stigao u 22. minuti kada je svoju mrežu zatresao Samir.

Na samom startu drugog dijela Lazio je udvostručio prednost. Anderson je asistirao, a mrežu Udinesea pogodio je Nani. Posao u ovom meču završen je u samom finišu kada je konačnih 3:0 postavio Anderson.

Bh. fudbaler Senad Lulić u igru je ušao u 65. minuti utakmice i upisao je asistenciju kod trećeg gola. Lazio je i dalje na trećem mjestu, ali sada ima 46 bodova, tri više od Intera koji je četvrti i sedam manje od drugoplasiranog Juventusa. Udinese je deveti sa 29 bodova.

Seria A, 12. kolo:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lazio - Udinese 3:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi