Lazio odustao od dovođenja Šimunovića
Foto: EPA

Ništa od odlaska u Seriju A

Lazio odustao od dovođenja Šimunovića

M. Šljivak

Rimski Lazio odustao je od dovođenja bh. defanzivca Joze Šimunovića.

Iako se već dugo piše o odlasku 23-godišnjeg fudbalera iz redova škotskog velikana Celtica, za sada nema naznaka da bi on konačno i mogao otići.

Interes za njega pokazivao je rimski Lazio. Ipak, prema posljednjim informacijama, italijanski velikan je odlučio da odustane od dovođenja Šimunovića u zimskom prelaznom roku i velika je mogućnost da on neće obući dres Nebeskoplavih.

Šimunović se povezivao i sa engleskim klubovima. Tražili su ga Burnley i Crystal Palace, ali još uvijek službene ponude na adresu Celtica iz ovih klubova nisu stigle.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Postoji dobra mogućnost da bh. fudbaler do kraja sezone ostane ostane u redovima škotskog velikana, te da tek narednog ljeta napusti ovaj klub.

Šimunović je član Celtica postao 2015. godine, a stigao je iz redova zagrebačkog Dinama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi