Potvrda iz Sloge: Licenca je tu, sada idemo dalje

Novi premijerligaš

Potvrda iz Sloge: Licenca je tu, sada idemo dalje

E. Škorić

Novi premijerligaš Sloga iz Simin Hana dobila je licencu za nastup u Premijer ligi naredne sezone.

Ono što je objavio SportSport.ba sada je dobilo i službenu potvrdu i to od čelnika Sloge.

Sloga je nakon osvojene titule u Prvoj ligi Federacije BiH odmah krenula s dovođenjem kvalitetnih igrača i s pripremama za novu sezonu, a za ovaj tim iz predgrađa Tuzle sjajna je stvar i dobijena licenca od Nogometnog saveza BiH za nastup u Premijer ligi.

"Dobili smo potvrdu iz Fudbalskog saveza za licencu. Velika je to stvar za naš klub. Ovo je vrhunac da tako kažem, desetogodišnjeg rada i napora koje smo uložili kako bismo od Sloge napravili klub u pravom smislu te riječi. Žao mi je što radost zbog dobijanja licence ne možemo podijeliti sa našim predsjednikom Azmirom Husićem koji se nalazi u avionu na putu za Sjedinjene Američke Države", rekao je predsjednik najvišeg organa kluba Skupštine Munib Subašić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sada kada je stigla licenca, neometano čelni ljudi Sloge mogu da nastave s radom i s pripremama za sezonu u kojoj žele ostaviti što bolji dojam, s obzirom da im je to prvi nastup u društvu najboljih bh. klubova.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije