Više nema prepreka za nastup u PL: Sloga dobila licencu

Čeka se potvrda NFSBiH

Više nema prepreka za nastup u PL: Sloga dobila licencu · Saznajemo

Sloga iz Simin Hana je u protekloj sezoni Prve lige FBiH osvojila prvo mjesto i tako izborila plasman u Premijer ligu BiH.

Čini se da će Sloga sada dobiti i pravni osnov za nastupe u društvu najboljih. Naime, kako SportSport.ba saznaje Komisija za licenciranje klubova NFSBiH je odlučila izdati licencu za Premijer ligu klubu iz Simin Hana.

Ovakve informacije bi u narednim danima trebala i zvanično potvrditi krovna kuća bf. fudbala.

Podsjetimo, Sloga se ozbiljno priprema za takmičenje u elitnom rangu domaćeg fudbala. Angažovano je nekoliko pojačanja, jučer je kao novi strateg predstavljen Slobodan Starčević, dok su prozivka i početak priprema zakazani za 16. juni.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi