Slobodan Starčević novi trener Sloge Simin Han

Novi bh. premijerligaš izabrao šefa stručnog štaba

Slobodan Starčević novi trener Sloge Simin Han · Zvanično

E. Čaušević

Sloga Simin Han napravila je veliku senzaciju plasmanom u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Klub iz Simin Hana je u minuloj sezoni Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine završio na prvom mjestu ispred Olimpika i tako ostvari najveći uspjeh u historiji kluba.

Sloga za nekoliko dana počinje pripreme za novu sezonu, a danas su saopštili i ime novog trenera.

Naime, novi trener Sloge je Slobodan Starčević koji je na kraju sezone napustio Krupu. Starčević je četiri godine bio na čelu Krupe s kojom je ostvario odlične rezultate, ali je odlučio da nađe neki novi izazov u karijeri što će Sloga sigurno biti. Sa Slogom je potpisao trogodišnju saradnju.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Hvala predsjedniku što mi je omogućio da vodim ambiciozan planski projekat. Želja nam je da budemo stabilan premijerligaš, a onda i perjanica bh. fudbala. Nekoliko igrača sam trenirao i pratio. Svjesni smo da na nekim pozicijama trebamo pojačanja. Pravimo analizu i vidjet ćemo. Trener sam koji daje priliku mladim igračima. Predsjednik daje mnogo pažnje razvoju omladinskog fudbala i sigurno da ćemo mnogo pažnje obratiti omladinskom pogonu", rekao je Starčević na zvaničnom predstavljanju.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi