Potvrđeno: Chelsea doveo još jedno pojačanje

Bamford vraćen s posudbe

Potvrđeno: Chelsea doveo još jedno pojačanje

Endin Čaušević
Teme:

U taboru Chelseaja ovih dana dešavaju se mnoge turbulencije koje je izazvao sukob Antonia Contea i Diega Coste.

Italijanski stručnjak je zbog toga ostavio Costu u Londonu, te nije bio u konkurenciji za današnji meč sa Leicesterom. Engleski mediji odmah su počeli špekulisati da će Costa napustiti Stamford Bridge, a u prilog tome ide i današnji potez čelnika londonskog kluba.

Naime, Chelsea je odlučio sa posudbe vratiti mladog napadača Patricka Bamforda koji je prethodnih šest mjeseci igrao u Burnleyju. Navijači Chelseaja ovaj potez protumačili su kao znak da bi Costa mogao napustiti klub.

"Patric Bamford je završio svoju posudbu u Burnleyju jer je Chelsea odlučio da ga vrati u svoje redove", potvrdili su danas iz Burnleyja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 23-godišnji napadač nije se baš dobro proveo na svojoj posudbi jer nije bio efikasan kako se očekivalo. Bamford nije uspio da postigne gol na posljednje tri posudbe koje je proveo u Crystal Palaceu, Norwichu i Burnleyju.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi