Potvrđeno: Draxler napušta Wolfsburg, agent mu našao klub

Ide u Juventus?

Potvrđeno: Draxler napušta Wolfsburg, agent mu našao klub

Edmir Škorić

Talentovani njemački veznjak Julian Draxler definitivno odlazi iz Wolfsburga.

Draxler se tokom ljeta povezivao s Arsenalom, PSG-om i Juventusom, a njegov agent otkrio je danas da će napustiti Bundesligu.

"On će na kraju sezone sigurno napustiti Wolfsburg. Rado bi otišao u Juventus, ali vidjet ćemo da li Allegri želi njega u timu. Mislim da Juve još može da potroši dosta novca jer je prodao Pogbu u United za veliku sumu", kazao je Fabio Parisi, igračev agent, za Mirror.

Ipak, Juve ima sjajne igrače na toj poziciji, pa je realnije da ovaj igrač na kraju završi u PSG-u ili Arsenalu, no ostalo je još dosta do ljetnog prijelaznog roka. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Dvadesettrogodišnji Draxler je prije Wolfsburga nekoliko sezona igrao u Schalkeu, a za reprezentaciju Njemačke je igrao 26 utakmica i dao je dva gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi