Stiže pomalo neočekivana ponuda za Draxlera
Foto: EPA

Everton želi Nijemca

Stiže pomalo neočekivana ponuda za Draxlera

Midhat Šljivak

Iako je ekipa Wolfsburga najavila kako Julian Draxler nije na prodaju, njemački tim bi u narednim danima mogao dobiti veoma zanimljivu ponudu za ovog fudbalera.

Kako navodi britanski Independent, ponudu će za 22-godišnjeg fudbalera poslati ekipa Evertona, a radi se o zaista ogromnoj ponudi.

Navodno, ekipa s Goodisona je spremna za usluge sjajnog fudbalera izdvojiti čak 63 miliona funti, što bi bio apsolutni rekord ovog tima kada su transferi u pitanju.

Kompletan novac bi Everton dobio od potencijalnog transfera Romelua Lukakua, za čije usluge popularne Karamele traže više od 70 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Interes za Draxlera već dugo pokazuje i londonski Arsenal, ali čini se kako su sad dobili neočekivanu konkurenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi