Potvrđeno: Edin Džeko propušta samo Gibraltar

Vraća se protiv Grčke

Potvrđeno: Edin Džeko propušta samo Gibraltar

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko pauzirat će samo jednu utakmicu kvalifikacija zbog isključenja u duelu sa Grčkom, potvrdio je za SportSport.ba Elmir Pilav.

Džeko je pred kraj utakmice zbog duela sa Sokratisom dobio crveni, tačnije drugi žuti karton zbog kojeg će propustiti narednu utakmicu protiv Gibraltara.

Kako je u kratkoj izjavi za naš portal potvrdio sekretar naše reprezentacije, FIFA od NFSBiH nije tražila dodatna objašnjena i izjave povodom Džekinog isključenja, stoga je jasno da će naš najbolji strijelac pauzirati samo jednu utakmicu.

Nakon utakmice sa Gibraltarom našoj reprezentaciji predstoji mnogo važniji meč sa Grčkom u Zenici i dobra je vijest da će Džeko konkurisati za utakmicu koja se već sada željno očekuje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi