Grčki mediji se bave glupostima

Ozbiljno shvataju komentare na Facebooku

Grčki mediji se bave glupostima

Kapitenu fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edinu Džeki veoma teško je pao remi u Pireju protiv Grčke.

Džeko je isključen u drugom poluvremenu kada je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton, a nakon meča objavio je na zvaničnom Facebook profilu fotografiju sa meča uz opis 'Bosna u srcu'.

Ispod fotografije osvanulo je mnogo komentara naših navijača koji nisu imali lijepe riječi za negostoprimstvo koje je dočekalo naše momke u Pireju.

To je izazvalo veliku pažnju grčkih medija kao da nisu očekivali takve komentare nakon veoma ružnih poruka njihovih navijača tokom utakmice. Osim toga, vjerovatno pokušavaju doliti ulje na vatru iako nekog velikog povoda nema, obzirom da su u pitanju samo Facebook komentari.

Oni su odlučili prenijeti nekoliko komentara naših navijača koji su poručili da su 'Grci smeće', 'da ih treba dočekati sa zastavama Makedonije', 'da su grčki fudbaleri i navijači otpad'.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Također, spominju da je to navelo brojne grčke pristalice da se uključe u ovu raspravu koja nije bila nimalo ugodna i koja je završila sa preko 500 komentara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti