19

Komentari (19)

Zulfikar
Profesionalni fudbal definitivno zakonski zabraniti tj. ukinuti ga. Dozvoliti samo djeci da igraju i amaterima, jer djeca igraju od srcano i bez love. Ah da isto svim fudbalwrima oduzeti barem 98% imovine kao i menadzerima, vlasnicima klubova i ostalim borzujima. Neka idu raditi sta konkretno za dobrobit covjecanstva a ako zele bikendom neka sutaju balun.
Zulfikar
Ovo se odnosi i na druge profesionalne sportove.
prometej
Dobili su poglede sa naslovom, ali i gnjev čitaoca. Novinarstvo dno dna
MaDaj
Potvrdjeno ..... ebo te klikbejt u paksu
Pa ako se ne bude igralo prvenstvo u BH premijer ligi onda ce FK Sarajevo biti sampion, a FK Celik ce se opet spasiti i nece ispasti iz lige zbog ove Corone Virusa, a prosli put FK Celik se spasio ispadanja iz lige zbog FK Borca. Pitam se gdje ovaj FK Celik dao veliku sadaku pa nikako da ispadne iz lige i onda kada treba zaista ispasti.
Zulfikar
Hahahaha cuj gdje? Dovoljno je sto igra na svetoj Bosanskoj zemlji zvanoj Bilino Polje gdje je onomad nepravedno pogubljen nas Kulin Ban, a mnogi se gubari nasladjivali Čelikovoj muci.
A ko onda ispada iz Serije A
Nece ispasti niko nego ce se prosiriti liga, tako da bi poslije sledece zavrsene sezone ispalo zadnjih 5 ili 6 timova iz Serijae A, tako je bio ranije bio predlog, a sta ce biti zaista vidjet cemo kasnije.
user1583752673
Sta je potvrdjeno majke ti?!
Benjamingst
Bas nasi novinari su nepismeni... Pa ko je prvak? Ako je potvrdjeno ko je onda ?
user1583752673
Problem je taj sto jos nista nije potvrdjeno a mozda bi novinar htjeo da bude u svakom slučaju cirkus
Hakkinen
*htJeo????? Božeeeee I ti nešto zamjeraš ko novinarima? Ooooo zemljoooooo
user1583752673
Od**** profesore
Hakkinen
HVALA lijepo htJeo. Svaka čast na gramatici pametnjakoviću. Stidi se kada pišeš tako vjeruj mi za to htJeo ja bi u zemlju propo. Čuj htJeo??? Mogu reći samo bravo majstore i hvala na lijepom odgovoru hehehe
szlaja
Wooooow teksta, bravo KOMPJUTERI Kakve veze naslov ima sa tekstom?
DamirT
Da je Lazio prvi,jos bi vi igrali...
forza_juve
Posto nije prvi onda ostaje misterija da li bi igrali...
Mig_Mig
Pa igrat ce se svakako .jao
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti