5

Komentari (5)

jasko
Savez nije cirkus Borac u prvu RS to je realnost pa da vam bude za pamet kada se nesto dogovori da se to i ispostuje.Vi to niste ispostovali nekih 650.000 KM I sta sada zellite FIFA CE SE NASMIJATI NA VASU MOLBU.
Sodaso
Ma tako je.Tjerajte celik vise u vrazju mater.
franjo25z
Pusi ga...jebem te u usta moronu
Jadnimi
Današnja sijednica, hrpa gluposti, trokružni sistem, broj istranih igrača, Musa selektor, a kao šećer na kraju sami sebe ospore oko licence Borca
kikimusampa
Prvostepena komisija - Borac bez licence. Drugostepena komisija - Borac bez licence. Sjednica IONFSBiH 7. juni - Borac nije uputio nikakav zahtjev. Borac bez licence. Sjednica IONFSBiH 19. juni - Borac sat vremena prije sjednice dostavlja papirologiju organu saveza koji nije nadležan za licenciranje i uz pomoć FSRS pravi cirkus na koji če UEFA staviti tačku. UEFA - FK Borac (1. Liga RS)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.