Povezivao se sa Sarajevom, pa završio u drugoligašu

Sportski direktor mu otac

Povezivao se sa Sarajevom, pa završio u drugoligašu

Posljednjih sedmica sa Sarajevom su se dovodili u vezu brojni fudbaleri, među kojima je i doskorašnji vezista Širokog Brijega Josip Ćorić.

Stariji brat fudbalera Rome Ante Ćorića po završetku sezone se oprostio od Širokog Brijega i trenutno je bez angažmana, a iako se pisalo da ima ponudu Sarajeva, ovaj bivši mladi reprezentativac BiH je odbacio to.

Kako stvari stoje, Ćorićeva naredna stanica u karijeri će biti Hrvatski Dragovoljac koji se takmiči u 2. HNL, a interesantno da funkciju sportskog direktora u ovom klubu obnaša njegov otac Miljenko.

"Krenut ću sa Hrvatskim Dragovoljcem, gdje ću i ostati ukoliko ne uspijem pronaći nešto bolje. Postoji opcija za Italiju, pa vidjet ćemo", kazao je Ćorić.

Ćorić je u Hrvatskoj već imao priliku nositi dresove Rudeša, Istre, Sesveta i Lokomotive, a jedno vrijeme je igrao i u Češkoj, Slovačkoj, Austriji...

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti