Povratak ikone Premijer lige: Wagner u 40. godini pronašao novi klub
Foto: Jabuka.tv

Forma je prolazna, klasa je vječna

Povratak ikone Premijer lige: Wagner u 40. godini pronašao novi klub

Teme:

Brazilac Wagner Santos Lago ni sa 40 godina na plećima nema namjeru zaključiti svoju nogometnu karijeru.

Najbolji strijelac u historiji Premijer lige BiH je nedavno završio svoju dugogodišnju eru u Širokom Brijegu. Činilo se kako je to ujedno i kraj njegove karijere, međutim Wagner se još ne da. Forma je prolazna, ali klasa je vječna.

Wagner je odlučio karijeru nastaviti u Hrvatskoj, tačnije u redovima Imotskog kojem dolazi pomoći u pohodu na vrh 3. HNL (Jug).

"U 40. godini sam ostvario inozemni transfer. Od sada sam novi igrač Imotskog, ubrzo ću potpisati jednogodišnj ugovor. Jednostavno, želim i dalje igrati", saopštio je Wagner.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Uzimajući u obzir koliko Wagner voli nogomet, odluka da nastavi karijeru i ne iznenađuje toliko.

Top Komentari

stopkrkanima
A da nije mozda ovaj wanger ustvari onaj Wagner? Hajd jednom pogrijesiti jbg desi se ali ovo...
3 6
Elmedin
Gdje si ti vidio u textu krkane da je napisao WANGER?
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi