Pecara se sutra oprašta od trojice fudbalera

Wagner, Menalo i Ivanković napuštaju Široki

Pecara se sutra oprašta od trojice fudbalera

E. Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega sutra igraju na domaćem terenu protiv Željezničara u derbiju devetog kola Lige za prvaka.

Za Široki će ovo biti posljednja utakmica na Pecari u ovoj sezoni koja će biti u znaku trojice igrača. Naime, sutra u dresu ovog hercegovačkog kluba posljednje utakmice igraju Wagner, Jure Ivanković i Luka Menalo. Wagner i Ivanković završavaju karijere, dok Menalo seli u Dinamo iz Zagreba.

"Sretan sam i tužan istodobno. Sretan zbog svega što sam ostvario na Pecari, tužan što je nakon toliko godina došao kraj. Zahvalan sam Bogu i obitelji, suigračima, trenerima, vodstvu Širokog što sam ispunio svoj dječački san biti profesionalni nogometaš i što će postojati jedna generacija koja će me pamtiti kao igrača koji je ostavio trag u bh. nogometu", rekao je Wagner, dok je Menalo izjavio:

"Velika mi je čast što sam dijelio svlačionicu s dva kapetana, igračkim i ljudskim veličinama kao što su Wagner i Jure. Zahvaljujem, dakako, klubu na svemu. Došao je trenutak da idem dalje, nadam se da ću uspjeti".

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije