Povratak Oremuša: Musemić izabrao igrače za megdan sa Slobodom

Bordo tim gostuje u Tuzli

Povratak Oremuša: Musemić izabrao igrače za megdan sa Slobodom

A. Čaušević

FK Sarajevo će u 14. kolu Premijer lige gostovati Slobodi iz Tuzle. 

Husref Musemić i na ovom meču neće moći računati na sve svoje najbolje igrače, ali dobra vijest je povratak Mirka Oremuša nakon duže vremena.

Za Bordo tim sutra neće nasupiti supsnedovani Anel Hebibović i Andrej Đokanović, dok su povrijeđeni Krste Velkoski i Haris Handžić. U konkurenciji neće biti i Selmir Pidro koji se još uvijek oporavlja.

"Utakmica je bitna, kako za nas, tako i za Slobodu. Mi želimo da ostanemo tu gdje jesmo, oni opet imaju svojih problema. U posljednje vrijeme su promijenili trenera, dobili su i novu upravu", rekao je Musemić u najavi utakmice.

"Neke stvari su poredane na svoje mjesto, tako da sigurno možemo očekivati protivnika koji će biti motivisan i željan da napravi što bolji rezultat, isto kao što ćemo biti i mi. Prošli put smo izgubili 2:1 u zadnjoj minuti, ali mislim da smo ovu sedmicu od posljednje utakmice dosta dobro radili i da ćemo to pokazati na terenu", dodao je iskusni stručnjak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Musemić će sutra na raspolaganju imati sljedeće igrače: Kovačević, Dizdarević, Hodžić, Letić, Lazić, Šerbečić, Stanojević, Gavrić, Ahmetović, Tatar, Rahmanović, Milanović, Dupovac, Šabanović, Guzina, Mustafić, Oremuš, Šišić.

Utakmica na stadionu Tušanj počinje u 14:30, a sudit će je Luka Bilbija iz Prijedora.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Edin Merlin
Sutra ih zgazite,jer vi ste Sarajevo !!!!!!!!!!!
10 2
BOSANAC123456
sutra pobjeda abd
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi