Danas preostala tri meča 20. kola

Povratak Premijer lige, drugi dio

9

Komentari (9)

magistar
Borac dosta kvalitetan. Jednostavno se vidi da su utakmice klubova koji su doveli kamion igraca negledljive dok se ne uigraju dok je Borac druga prica. Samo nadograde 2 igraca, i vidi se uigranost
Lafac
Što Šehović ima upute od svojih pitara iz saveza da osakati Borac za sljedeće kolo.Vec dvojica ne mogu igrati protiv Sarajeva!
nemozetako
Svaka cast za Borac. Nek ostane ovako da prestignemo Sirokog, a onda je Radnik naredna meta :)
Dino69
Prvi put navijam za Široki
magistar
Iz ovog kola mi je najvise ostala u glavi izjava Marinovica "Sad da se dobro odmorimo i spremimo za Banjaluku". 3 mjeseca odmarao, odigrao mec sa igracem vise, ne igra Kup i poslije prve utakmice vec mu treba dobar odmor
pjanke_1
Ako ti pasa mislis da se na pauzi izmedju 2 prvenstva odmara i da je samo igranje zvanicne utakmice posao, onda nisi bas za magistra.
NAPOLI
Icardi9
ForzaLikCE
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.