17

Komentari (17)

EdwinPol
Dobro ste napisali, vama i vasem zeljescaru je vazno.
Što pitari pritišću "NE"! ??
nedoni46
Haj fala Bogu vise
tcity055
Cim savez odluci da se liga ne nastavlja RS ce dozvolit sve.
tcity055
Nova prevara iz RS-a. Ne moze prije 8.6. al ni tad nije sigurno.
Kolonelo
Ima li jedne teme da je ti nisi komentarisao seljacicu jedan iskompleksirani iz Siminog Hana.
Fareus1921
@tcity055 odjavi internet tako ćeš biti korisniji društvu
Mazi
Imal stadiona valjanog u simn hanu hahaha
naseroric
Kako nam je objašnjeno, ne znači ovo da je Republički štab za vanredne situacije Republike Srpske procijenio da se može igrati od tada, već do tada samo važi danas donesena odluka. Naime, Republički štab za vanredne situacije Republike Srpske na svako dvije sedmice donosi prijedlog mjera u borbi protiv koronavirusa, pa je tako i određen datum 8.6, a na sljedećem sastanku će izvjesno biti produženo trajanje mjera, što i dalje znači da se na teritoriji Republike Srpske neće moći igrati prije 1. jula.
Samoiskreno
Mušija na aparatima
ZukaZu
Ma sve je to super, extra...ali sve ne to i skupo. Biće problem i većim klubovima u državi ova testiranja prije utakmica, naredbe oko svlačionica...uzmi primjer Zvijezda 09, Tz city, Radnik...nemaju ni uslove ni budžet za sve to...daleko smo mi još...nažalost...
Bulle
Ako neko ima uslove onda je to Tuzla City.
ZukaZu
A **** ga, kamiondžija gura. Bog dragi zna šta bi bilo s TZ city da on nije tu, a opet nešto kontam...6 komada na Koševu je i sa i bez kamiondžije.
zgembo.popuslic
kako uslove imaju klubovi iz regiona a mislim da nisu nesto puno bogatiji od nasih osim zvezde i dinama
ZukaZu
Varaš se. Na svijetu smo 101. liga. Kad je riječ o financijama, nižeplasirani klubovi iz Srb i Hrv su daleko ispred naših nižeplasiranih klubova. Sarajevo, Zeljo, Zrinjski i lištica su jedini koji bi jedva ovo izgurali do kraja.
Sarajlija46
Nema ništa od nastavka.U naredna 2 če Sarajevo proglasiti prvakom.Iz lige neće niko ispasti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.