Povratnički dresovi Leeds Uniteda u Premier ligu su prelijepi
Foto: Leeds / Twitter

Tim s Elland Roada predstavio nove dresove

Povratnički dresovi Leeds Uniteda u Premier ligu su prelijepi

S. Bošković

Leeds United se nakon 16 godina vratio u Premier ligu.

Dugo vremena je ovaj velikan izbijao iz elitnog ranga fudbala na Otoku, a onda je došao Marcelo Bielsa i uspio da tim iz Yorkshirea vrati gdje i pripada.

Naravno, uz povratak u Premier ligu uslijedili su i novi dresovima tima s Elland Roada, a definitivno nisu razočarali. Marke je Adidas, a dominiraju plava i bijela boja. Bijela uveliko prevladava, dok je plava na imenu sponzora, kao i na ramenima, a tu se nalazi i znak Yorkshirea, ruža.

Vrijedi napomenuti da je Leeds posljednja ekipa iz Premier lige koja je predstavila domaće dresove , no nemoguće biti razočaran njihovim izgledom. Stvarno prelijepo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi