Povreda Asensia bi mogla koštati Arsenal dolaska Ceballosa, Emery govorio i o Kolašincu
Još uvijek se čeka dolazak Ceballosa na posudbu.

Nakon utakmice sa Real Madridom

Povreda Asensia bi mogla koštati Arsenal dolaska Ceballosa, Emery govorio i o Kolašincu

Esmer Oštraković

Arsenal je sinoć odigrao posljednju utakmicu u sklopu turneje po SAD-u, a protivnik je bila ekipa Real Madrida.

VOdili su Topnici sa 2:0, ali su primili dva jako brza gola u drugom poluvremenu, te su na kraju poraženi nakon izvođenja jedanaesteraca.

Nakon utakmice trener Arsenala, Unai Emery, govorio je o novoj situaciji sa Ceballosom, ali i Koloašincu.

"Nažalost Asensio se povrijedio. Naravno da nam nije bio cilj da povrijedimo bilo koga. To bi mogle biti loše vijesti za Real, ali isto tako i za nas. Ne znam da li to mijenja bilo šta oko dolaska Ceballosa", započeo je Emery.

Osvrnuo se i na moguću prodaju Aubameyanga, ali i na situaciju sa kapitenom Koscielnyjem.

"Ne razmišljamo o prodaji Aube. On može igrati u napadu, ali i na krilu, te želimo da ga zadržimo. Razgovarao sam sa Koscielnyjem. Želio sam da bude ovdje sa nama, ali on je odlučio drugačije. Sve je sada između njega i čelnika kluba. Poštujem ga, ali svako ima svoje stavove", rekao je trener Arsenala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na kraju je govorio i o igri Kolašinca.

"Prošle sezone smo igrali sa četiri igrača u odbrani. Također često smo igrali sa trojicom pozadi. Oba sistema koristit ćemo i ove sezone. Prvi izbor nam je naravno da igramo sa četvoricom nazad. Sead je dosta popravio svoju igru u odbrani i to je bio glavni cilj kada je on u pitanju", završio je Emery.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dr.nele
Sve u svemu odlicne pripreme nije mi zao ako ne dodje ceballos ima tu igraca sasvim ok treba poraditi na dovodjenju evertona zahe i jednog stopera i to je ok ....i molio bih sve Šupčiće znamo koje da ne komentarisu ovaj moj tekst a ako to i urade neka piju terapiju za sindrom ODD-a 5-6x iz dana u dan bez zabusavanja molio bih redovno i pravovremeno
0 4
dr.nele
Hehheheh ko o čemu bolesnik o terapiji....mada ... posto pijes saku lijekova 5-6 puta dnevno (korisnik terapije) kompetentni si cak i od mene koji samo propisujem terapijetakvima kao tebi...kapa do poda za gosp.ODD sinjor Gadijaaaa..aaa...aaahahahah
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi