Emery: Kolašincu želim poboljšati igru u odbrani

Trener Arsenala

Emery: Kolašincu želim poboljšati igru u odbrani

Ekipa Arsenala uveliko se sprema za početak nove sezone u Premiershipu.


Jedan od onih koji će imati pune ruke posla u narednom periodu je bh. reprezentativac Sead Kolašinac. Trener Unai Emery smatra da lijevi bek treba poboljšati igru u odbrani.

Španski stručnjak je nakon pobjede u prijateljskom meču protiv Fiorentine (3:0) poručio kako će njegova ekipa naredne sezone igrati nekada s trojicom, a nekada s četvoricom pozadi. Tom prilikom je rekao da Kolašinac mora poboljšati odbrambene mogućnosti.

"Pronašli smo bolju strukturu za kontrolu utakmice s formacijom 4-3-3. To je način da se uvjerite da svi moramo raditi više nego prošle godine kako bismo postigli svoje ciljeve", kaže Emery i dodaje:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Prošle sezone smo igrali oba sistema i sada želim također raditi u oba sistema, jer ponekad možemo ostvariti veliku prednost s Monrealom i Kolašincem. Seadu želim poboljšati nastup u odbrani kad igramo sa četiri pozadi, a to je sigurno sistem koji ćemo koristiti u novoj sezoni".

Sigurni smo da će Kolašinac ovog ljeta raditi naporno da poboljša ovaj segment svoje igre, a narednu priliku da se dokaže na tom polju imat će već u noći sa utorka na srijedu kada njegov Arsenal igra prijateljski meč protiv Real Madrida.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Ama jebo te milan, milan je sad vece govno od arsenala, jos malo pa deset god nsita osvojilo nisu.
0 2
dr.nele
Gadijoooo vizita: procitao sam ovo gore navedeno i da se zakljuciti da kada ti se da prostora da kenjas pravo kenjas i ujedas nekada mi tvoja dijagnoza lici na RABIJES(proguglaj), s obzirom da momci koji su nasjeli na fore koje prosipas a vidio si to od nas visoko obrazovanih primjer: terapija ovaka onakva naďi si novi fazon nemoj da krades lopove maliiii...ja predlazem jos par prijedloga a to je da: 1-pojacas dozu za ODD sindrom 2-svi na stranici vode racuna o duljini posjete pacijenta sa oboljenjem kao sto je tvoje ODD sindrom (klik ignor 5-7x) 3-kazes za koji klub navijas pa da vidimo dali si KOMPETENTAN da razgovaras sa nama Topnicima ili si Luzer veci od nas, 4-priznas jesi li nastran(ono jezenje od neku noc, lgbt i sl.) jer brate odises na jednog takvog, 5-ne pominjes patriotizam ima nas jos koji smo iz Bosne i u Bosni i dan danas a nismo ŠUPČIĆI poput tebe i nekaljamo tako svet naziv G A Z I J A ,mada tvoj ima ono aaa pa ili si gluh ili ga primas ili si planinski meďed pa revessss :) 6-ne pominjes ljudima roditelje LJAKSE jer niko ni tvoje ne pominje a MOŽE.... I TO BI BILO ONO KAKO TI VELIS 56PRIJEDLOGA...ISPOSTUJ BUDI COVJEK A NE MEĎED...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi