Povrijeđen Luka Menalo

Nevolje za Široki

Povrijeđen Luka Menalo

Midhat Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Luka Menalo doživio je neugodnu povredu glave na utakmici protiv Krupe.

Mladi ofanzivac zadobio je potres mozga u ovoj utakmici, nalazi se u bolnici u Mostaru i preporučeno mu je mirovanje od mjesec dana. Osjeća se dobro, ali će u ponedjeljak biti podvrgnut dodatnim pregledima.

Tako će Menalo propustiti okupljanje mlade reprezentacije BiH, te najmanje tri utakmice u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Biće to svakako veliki hendikep za ekipu Širokog koja ima velike ambicije u Ligi za prvaka u kojoj već u nedjelju čekaju ekipu Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Menalo je ove sezone postigao 11 golova za tim sa Pecare uz pet asistencija.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti