"Povrijeđeni" skakao u bazen, "debeli" otišao na čudnu dijetu, a "postači" kao da ne poste

Nedisciplina pred meč sezone

"Povrijeđeni" skakao u bazen, "debeli" otišao na čudnu dijetu, a "postači" kao da ne poste

A. Čaušević

Posljednja sedmica pred kraj sezone za Celtu je bila sve osim obična. Klub iz Viga u nedjelju dočekuje Rayo i bit će mu potreban bod za opstanak u La Ligi.

Igrači Celte su trebali obaviti uobičajnu proceduru, osvojiti bod na domaćem terenu i otići na odmor, međutim neki su se pobrinuli da to ne bude tako.

U ponedjeljak ujutro, policija je zaustavila Boufalou i Boudebouza, igrače koje praktikuju Ramazan, jer su vozili motore brže od dozvoljenog u bližini plaže Samil, a osim toga nisu imali ni vozačke dozvole.

U utorak Emre Mor je na Instagramu objavio video na kojem turski fudbaler trči i skače u bazen, a zvanično je povrijeđen već mjesec zbog istegnuća zgloba.

Ali može i gore od toga. U srijedu je došao red na Pionea Sista da izgubi kontrolu na neko vrijeme. Pokušao je da izdrži dijetu od 21 dan koja se bazira na tome da se jede samo voće.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To je bilo krajnje neodgovorno od strane danskog fudbalera što mu je prouzokovalo ozbiljne poteškoće prilikom dnevnih treninga.

Do sada je rukovodstvo Celte pokušalo sve da zataška, ali ako se klub bude držao kodeksa igrači bi trebali biti sankcionisani, što je postalo uobičajna pojava za Emrea Mora koji od dolaska u Vigo postao "sakupljač" incidentnih situacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi