Pozitivna priča iz Tojšića: Pokrenut projekat "Budi Sloga"

Sloga želi u Prvu ligu Federacije

Pozitivna priča iz Tojšića: Pokrenut projekat "Budi Sloga"

M. Šljivak

Fudbalski klub Sloga iz Tojšića jedan je od glavnih kandidata za ulazak u Prvu ligu Federacije BiH u narednoj sezoni.

Trenutno je ovaj tim iz okoline Kalesije na drugoj poziciji u Drugoj ligi FBiH grupa Sjever, a u proljetnom dijelu sezone rukovodstvo ekipe iz Tojšića želi ostvariti historijski rezultat za klub, plasman u Prvu ligu Federacije BiH.

Kako bi do tog cilja što lakše došli, FK Sloga pokrenuo je projekat "Budi Sloga". U ovom projektu svi simpatizeri i navijači ovog drugoligaša, moći će dati svoj doprinos i to kupovinom članskih karata po cijenama od 50 i 100KM.

Akcija kluba trajaće do 21. juna ove godine, a svi oni koji odluče podržati rad i velike planove Tojšićana, imaće pravo na besplatan ulaz na sve domaće utakmice do kraja godine.

Prethodnih godina je ovaj tim napravio ogromne stvari kada je u pitanju modernizacija stadiona i pomoćnih objekata. 

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Prostorije unutar stadiona su u proteklom periodu dobile novi izgled. Također, svlačionice i klupski restoran su uređeni na evropski način, a Sloga sada želi i stepenicu više kada je klub u pitanju, te će rukovodstvo ovog tima u narednom periodu pokušati da napravi stabilnog prvoligaša.

Apsolutno svi ljubitelji fudbala mogu podržati ovaj projekat tima iz Tojšića i više informacija u toku akcije može se naći na zvaničnoj Facebook stranici FK Sloga Tojšići.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi