Poziv na oprez: Turska - Latvija 3:3

Remi Turske i Latvije

Poziv na oprez: Turska - Latvija 3:3

Midhat Šljivak

Naredni protivnik naše selekcije, reprezentacija Latvije, odigrala je večeras prijateljsku utakmicu sa selekcijom Turske, a na kraju pobjednika nije bilo 3:3.

Turci su poveli već u osmoj minuti kada je Sahin postigao vodeći gol za prednost od 1:0, da bi Inan u 23. minuti sa penala povećao rezultat na 2:0, što je bio rezultat nakon prvog poluvremena.

U nastavku je Latvija zaigrala mnogo bolje, te su u 53. minuti preko Gauracsa došli do smanjenja rezultata na 2:1.

Kada je Sari Hasan u 59. minuti pogodio za 3:1, činilo se kako će Turska doći do pobjede, no Latvija se nije predavala, te su do kraja došli do izjednačenja. Sabala je prvo u 68. minuti smanjio na 3:2, da bi konačnih 3:3 isti igrač postavio u 84. minuti susreta.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti