Poznat glavni sudac predstojećeg El Clasica

Sudit će na Nou Campu

Poznat glavni sudac predstojećeg El Clasica

Barcelona i Real Madrid će naredni El Clasico igrati 2. aprila na Nou Campu, a taj meč će biti odigran u okviru 31. kola Primere.

Danas je Fudbalski savez Španije imenovao službena lica za predstojeći derbi, a čast da bude prvi sudac pripala je Alejandru Joseu Hernandezu Hernandezu.

Ovaj 33-godišnji arbitar važi za čovjeka koji je poprilično sklon dijeljenju kartona, a interesantno je da je u prije nešto više od mjesec dana sudio na utakmicama u kojim su i Real i Barcelona postigli po šest pogodaka (Real - Espanyol 6:0 i Barcelona - Celta 6:1).

Nakon 29 odigranih kola, Barcelona je ubjedljivo prvoplasirani tim na tabeli sa 75 bodova, čak 12 više u odnosu na Real koji je na trećem mjestu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjećamo, prvi ovosezonski El Clasico odigran u Madridu pripao je Barceloni, koja je pregazila Real sa 4:0.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti