Poznat je razlog zbog kojeg se Henderson potpuno slomio nakon što je zagrlio oca
Henderson je odmah nakon ceremonije otišao do svog oca i čvrsto ga zaglio nakon čega je i zaplakao

Igrač Liverpoola nakon meča nije mogao suzdržati suze

Poznat je razlog zbog kojeg se Henderson potpuno slomio nakon što je zagrlio oca

S. Pašalić

Kapiten Liverpoola Jordan Henderson je sinoć bio igrač koji je možda i najemotivnije doživio veliki uspjeh svog kluba.

Henderson je stigao u Liverpool 2011. godine i od tada su krenule kritike na račun njegove igre i u jednom trenutku Liverpool ga je htio prodati Fulhamu do čega na kraju nije došlo, a 2009. godine se otišao i na posudbu u Coventry.

Ipak, on se iz svega toga uspio izdignuti te je stigao do toga da postane kapiten Redsa, a iako je i ove sezone bio na meti kritičara, Henderson se nije predavao i na kraju je osvojio naslov Lige prvaka s Liverpoolom što je dočekao dosta emotivno.

Pored svega što mu se dešavalo posljednjih godina i svih kritika koje je dobijao, postoji i drugi razlog zbog kojeg je Henderson nakon utakmice protiv Tottenhama bio emotivan.

Naime on je nakon ceremonije dodjele medalja i uručivanja pehara odmah otišao do svog oca koji se nalazio pored terena te ga je zagrlio i nakon toga zaplakao.

Iako je Henderson bio sretan zbog svog uspjeha, on je bio sretniji i zbog još većeg uspjeha svog oca koji je nedavno pobijedio rak grla te je iz tog razloga Henderson bukvalno jecao nakon što je zagrlio svog oca.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi