9

Komentari (9)

douglasssy
Zasluzeno. Cinio je veliku razliku kada je na terenu, brz, okretan, pametan, ljevak, nesto sto odbrambeni igraci tesko mogu pratiti. Volio bih da se vise posveti paznje ovom momku, da se u reprezentaciji ostavi mjesto za njega. A ova poredjenja sa Ronaldom, smijesni ste, Ronaldo ima posebnu ulogu u timu, Dybala tek nadolazi.
Maestro
Ne znam po kojem osnovu Ronalda svrstavaju u uži izbor realno nije ni među 10 ko je pratio ligu
Kepec123
Jel se ti za****jes il ozbiljno? Ne mislim da si pogledo ijednu utakmicu juventusa, bili bi 4. ili 5. Ove sezone bez ronalda, ne pricaj gluposti
Maestro
Juve ovisi o formi Davale i Pjanića a bez Ronalda oni bi mislim i bolje igrali a konkurencija u Serija A je ove godine slaba bila inače Juve sa ovim trenerom i sledeće sezone plafon ako završe na poziciji 3
ragge
Realno najbolji igrac Serie A , da nije Ronaldo u Juvetu bio bi duplo bolji jer sve ide na Ronalda, jos Rona izvodi penale,slobodnjake.. siguran sam da bi i on sve izvodio jednako kvalitetno ako ne i bolje od Ronalda.
ekstravaganzni.
Kmece ronaldovi navijaci nije najbolji cak ni u svom klubu kamol na svijetu ???
user1590671591
De suti brt, ti nesto govoris a kad bi dobio priliku da igars u seoskoj ligi i tu bi se pogubio...lp
Kepec123
Ko kmeci? Jedino ti kmecis, a nisi pogledo ni 1 juventusovu utakmicu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.