Poznat spisak igrača kadetske rukometne reprezentacije BiH

Za turnir "Handball is my future" u Bugojnu

Poznat spisak igrača kadetske rukometne reprezentacije BiH

Endin Čaušević

Selektor kadetske rukometne reprezentacije Zdenko Grbavac objavio je spisak igrača za turnir "Handball is my future".

Ovaj turnir igra se od 14. do 17.04. ove godine u Bugojnu u sklopu priprema za učešće na Evropskom prvenstvu koje se igra u Gruziji u avgustu. Grbavac je objavio spisak rukometaša na koje će računati na predstojećem turniru u Bugojnu.

Kadetski rukometni reprezentativci BiH okupit će se sutra u Gornjem Vakufu, u Hotelu "Vrbas". Na spisku se nalazi 19 igrača, dok je među rezervama pet igrača.

Na spisku su: Ante Grbavac (Izviđač), Amar Hasić (Trimo Trebnje), Maid Džambegović (Maglaj), Rajko Maričić (Sloga Doboj), Bojan Tulendić (Sloga Doboj), Ibrahim Haseljić (Gradačac), Tarik Karabegović (Maglaj), Adin Karanović (Krivaja), Adnan Sivić (Ivanić), Stipe Mandić (Izviđač), Mislav Grgić (Izviđač), Stefan Stančić (Dubica), Kemo Hamzić (Konjuh), Zlatko Kreso (Velež), Danijel Jurić (Čelik), Andrej Miljuš (Prijedor), David Prestaž (Borac), Danijel Bižić (Dubica), David Primorac (Izviđač).

Rezervni igrači: Jasmin Avdić (Gračanica), Luka Telent (Borac), Selmin Zahirović (Kakanj), Ismar Tahirović (Bosna Sarajevo), Tomo Pervan (Međugorje).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi