Poznata službena lica 14. kola Premijer lige BiH, sve utakmice u direktnim prenosima

Nastavlja se domaće prvenstvo

Poznata službena lica 14. kola Premijer lige BiH, sve utakmice u direktnim prenosima

Ove sedmice igraju se susreti 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Nogometni/Fudbalski savez objavio je imena sudaca koji će suditi ove utakmice, a ista vam donosimo u nastavku.

Program 14. kola počinje već sutra u 14.30 sati susretom Mladosti i Zvijezde 09 u Doboju kod Kaknja, a utakmicu će suditi Danijel Bojo iz Kiseljaka. Samo tri i pol sata kasnije u Zenici na Bilinom Polju igraju Čelik i Velež, a meč sudi Haris Kaljanac iz Sarajeva.

Što se tiče subote, tu također imamo dvije utakmice. Snage će u terminu od 14.30 časova odmjeriti Radnik i Široki Brijeg, odnosno Zrinjski i Željezničar. Susret u Bijeljini sudi Ermin Sivac iz Zenice, a onaj Pod Bijelim brijegom Dragan Petrović iz Banja Luke.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nedjelju ponovo gledamo dva meča i to duele Slobode i Sarajeva i Borca i Tuzla Cityja. Meč na Tušnju sudi Luka Bilbija iz Prijedora, a na Gradskom stadionu u Banja Luci Adis Mulahasanović iz Sarajeva.

Inače, kao što je to već od ranije poznato, svi mečevi 14. kola bit će u direktnim TV prenosima. Tri susreta gledat ćemo na Mojoj TV, dva na Areni Sport i jedan na BHRT-u.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nedoni46
na želju dvica, penal i crveni svinjskom
4 2
starmac
Pa opet HARIS KALJANAC.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti