Poznata službena lica za 16. kolo Prve lige FBiH

Kazlagić na Otoci, Karačić u Jajcu

Poznata službena lica za 16. kolo Prve lige FBiH

S. Mlaćo

U danima vikenda se igraju susreti 16. kola Prve lige Federacije. Derbi se igra na Otoci gdje će snage odmjeriti Olimpik i Velež, a pravdu na ovom meču će dijeliti Mirza Kazlagić sa svojim pomoćnicim Almirom Huskićem iz Bugojna i Edin Zjakić iz Bihaća. Četvrti sudija je Adnan Kasupović iz Bihać, dok je delegat Frano Klišanin iz Livna. 

U Jajcu će snage odmjeriti Metalleghe BSI i Sloga Simin. Glavni sudija tog meča je Dario Karačić (Čitluk), a pomoćnici su Mirza Čehaja (Goražde) i Nermin Mušić (Mostar). Četvrti sudija je Sabrija Topalović.

Glavni sudija na meču Zvijezde i Igmana je Semir Sarajkić iz Sarajeva. Pogledajte sva službena lica sa 16. kolo:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi