Poznata su dva para 23. kola Premijer lige!
Već u 24. kolu Sarajevo i Zrinjski će ponovo odmjeriti snage

Duel Sarajeva i Zrinjskog u 24. kolu

Poznata su dva para 23. kola Premijer lige!

Adnan Beganović

Odigrana su četiri susreta 22. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine nakon kojih su poznata i dva para 23. kola.

Nakon što glavni sudija sutrašnjeg meča u Širokom Brijegu gdje se sastaju istoimena domaća ekipa i Sarajevo označi kraj biće poznat kompletan raspored završnog dijela premijerligaške sezone.

No, nakon nepotpunog 22. kola poznata su i dva para 23. kola. Vodeće Sarajevo će na Koševu dočekati posljednjeplasiranu Krupu, dok će drugoplasirani Zrinjski Pod Bijelim brijegom dočekati GOŠK.

Poznato je i da će veliki derbi u 24. kolu na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu Koševu odigrati Sarajevo i Zrinjski.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi