Poznata težina povrede Miralema Pjanića

Informacije koje smo sa nestrpljenjem čekali

Poznata težina povrede Miralema Pjanića

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić povrijedio se tokom zagrijavanja pred sinoćnji meč Lige šampiona između Juventusa i Olympiakosa. 

Pjanić je trebao bti u prvoj postavi u tom duelu, ali je zbog povrede mišića odlučeno da susret počne sa klupe. Nakon meča rečeno je da će više svari oko njegove povrede biti poznato ujutru, a srećom prve jutarnje informacije su veoma pozitivne. 

Kako prenosi italijanski portal webcalcio.net Pjanićeva povreda nije teže prirode i on će biti potpuno spreman za nekoliko dana. Ipak, radi predostrožnosti Mali princ će propustiti meč italijanske Serije A kojeg Juventus ovog vikenda igra na gostovanju kod Atalante. 

Kako isti izvor prenosi, stručni štab Juventusa je svjestan da Pjanića čeka veoma teška i važna utakmica u dresu reprezentacije nardnog vikenda na Grbavici te ga upravo zbog toga neće požurivati sa oporavkom i dopustit će mu da preskoči Atalantu. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Juventus je sinoćnju utakmicu riješio u svoju korsit sa 2:0.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi