Poznata tri učesnika 28. Memorijala Andrija Anković u Gabeli

Dva premijerligaša potvrdila učešće

Poznata tri učesnika 28. Memorijala Andrija Anković u Gabeli

Samir Mlaćo

NK GOŠK, član Premijer lige BiH, 03.02. i 04.02. 2018. godine će organizovati 28. po redu Memorijalni turnir Andrija Anković koji će se igrati na stadionu Perica Pavlović u Gabeli.

U redovima tima iz Herceogovine čine sve da turnir bude organizovan na besprijekornom niovu, a pripreme za samu organizaciju su već počele.

Za SportSport.ba je potvrđeno da su već poznata tri učesnika 28. memorijala, a to su: domaćin NK GOŠK Gabela, HŠK Zrinjski Mostar i FK Sutjeska Nikšić (Crna Gora). Četvrti učesnik će biti poznat već u narednim danima.

"Želimo da i ove godine publika uživa u kvalitetnim mečevima, te da ovo bude kvalitetne provjere za sve time. Već vodimo pregovore sa par timova koji su kandidati za četvrtog učesnika, te ćemo uskoro i to riješiti", istakli su iz NK GOŠK.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Titulu od prošlog memorijala brani Zrinjski koji je u finalu savladao slovensku Goricu sa minimalnih 1:0, a jedini pogodak postigao je Ognjen Todorović.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti